Villaume

Birthe Villaume Reher
Wiberg
Kunstform:
Akvarel, Maleri
Ateliergangen
Jonstrupvangvej 150N
Jonstrup
3500
Værløse

Mit maleri tager afsæt i abstrakt ekspressionisme i intuitive bevægelser og kompositioner, hvor landskabet ofte er mit gennemgående motiv, netop fordi naturen er så rig og varieret og kan gengives i uendelige former og tekniske udtryk. Dette giver en frihed til at fortolke mine indtryk, således at farvevalg og komposition bliver til min fortælling i hvert enkelt værk mht fordybelse, følelser og energi.

Jeg håber min personlige opfattelse af et motiv fanger beskueren sådan, at de kan drømme sig hen i de naturinspirerede abstraktioner.

Mine billeder varierer i form, teknik og farveholdning, da jeg er eksperimenterende nysgerrig. Jeg maler med akryl og akvarel, men udfolder jeg mig også varieret med blæk – tusch – pastel kridt – mix media – monotypi m. fl.

CV

Birthe Villaume Reher
Wiberg

Mine værker har været rundt omkring i ind- og udland, bl.a. Kunst for alle, Lokomotivværkstedet, Kbh., Palast-Gallerie Berlin og Madeleine Kirken i Paris.

Jeg er fuldtidskunstner og har atelier i Jonstrup/Værløse og i Kunstnerfløjen,  - Birthe Villaume | Anneberg Kulturpark | Nykøbing Sjælland. Begge steder er åbent for besøg efter aftale.