Sanne Marie Bech

Sanne Marie
Bech
Kunstform:
Grafik
Bech/Rudbeck Art
Grønnevang 370
3250
Gilleleje

Sanne Marie Bech arbejder indenfor mixed media, heri indgår collage, serigrafi, grafik (xerolitografi, monotypi, collografi), akvarel, akryl og tusch. Hun arbejder ud fra kreative indfald og ideer. I de seneste år er egne fotografier blevet et vigtigt redskab i det grafiske arbejde f.eks. i xerolitografien. sanne Marie Bechs motiver er hverken naturalistiske eller abstrakte, men et sted midt i mellem og gerne med en gnist af humor og fantasi. Ofte er fugle en del af hendes motivverden. Sanne Marie Bechs  tryk er hånddekorerede og unikatryk. 

Sanne Marie Bech har eget værksted med trykpresse, men arbejder også sammen med andre grafikere i foreningen "Kunstværkstederne i Ramløse" i deres grafikværksted. Her finder en gensidig inspiration sted, ligesom Sanne Marie Bech også henter inspiration i samarbejdet med ægtefælde, hvis foretrukne udtryksform er akvarel.

Udover Kunstrunden.dk er Sanne Marie Bech medlem af "Kunstværkstederne i Ramløse" og kunstnergruppen Gribskovmalerne.dk. 

Sanne Marie Bech deltager i bogen "101 kunstnere 2022/23", hvori Tom Jørgensen, kunstanmelder på Jyllands-Posten og redaktør af Kunstavisen bl.a. skriver følgende: "Hvert billede er håndkoloreret med enten fortyndet akryl eller akvarel. Et unikatryk med andre ord. Resultatet er på en gang humoristisk, gådefyldt og fascinerende". "Med fuglene revet ud af deres naturvidenskabelige miljø, kan vi digte alt det vi har lyst til. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Og hvilke pragtfulde billeder at bruge den til". "Det er nogle imponerende farvelandskaber, Sanne Marie Bech har fået skabt. Selv om processerne er vanskelige at styre, har hun den gode kunstners øje for, hvornår kompositionen er færdig. De mange lag gør billedet levende og stofligt. Godt at gå på opdagelse i. Ikke kun for fugleelskere, men for alle der, der værdsætter et stykke spillevende kunst"

CV

Sanne Marie
Bech

Uddannelser og kurser:

Pædagog 1983 og talepædagog 1998. Begge uddannelser med fokus på den kreative tilgang til området.

I 80erne 4 længerevarende kurser i Akvarel hos Kira hage, Gilleleje.

2007-2009 5 længerevarende kurser i akvarel og akryl hos Ulla Chemnitz, Lyngby.

2010 2 længerevarende kurser i akryl hos Peter Sørensen, Hillerød.

2011-2015 længerevarende kurser i akryl og collage på Marie Kollerups kunstskole, Helsingør.

Div. kurser af kortere varighed: akvarel Etsuko Oide,  serigrafi Andre Molin, akvarel og mixed media Lisbeth Hedegård. Har i en årrække været medlem af annes kunstskole og deltaget i online kurserne.

Har i en årrække deltaget i flere kurser i grafik/mixed media hos Else Haakonsson.

Udstillinger:

Tilknyttet som permanent kunstner i Galleri Art Danmark, Hillerød i perioden juni 2015-dec.2017.

Art Nordic i Øksnehallen 2016 og i Lokomotivet i 2017 og 2018.

Skolekunstforeningen Midt-Vest skoleåret 2017/2018.

Censureret udstilling Bryggens efterårsudstilling 2019.

Gilleleje Kulturhavn Lokale kunstnere 2017, 2018, 2019 og 2021.

Kunstrunden.dk fællesudstillinger og Åbne Døre siden 2020. Fællesudstillingerne på henholdsvis Annaborg Hillerød og Marienlyst Slot Helsingør. Åbne Døre på hjemadressen.

Derudover udstillinger bl.a. Gilleleje gamle Posthus, Kunst i Hornbæk, Helsinge bibliotek, Helsinge Kulturhus, Brøndby Kunstforening.

 "Kunstværkstederne i Ramløse" fællesudstilling i Helsinge Kulturhus forår 2023

Nuværende udstillinger:

Galleri Svanen, Sidingevej 37, 4560 Vig i perioden juli - 3. sept. 2023. Fernisering lørdag 1. juli kl. 13-15. Åbningstider fredag, lørdag og søndag kl. 11-16.

Gæstekunstner i Kunst i Fileten som udstiller i "Det gamle Posthus" Fernisering lørdag d. 29. august kl. 14-16. Udstillingen varer frem til d. 19. august. Åbningstider tirsdag - søndag kl. 11-16

Kunstrunden.dk fællesudstilling på Annaborg i Hillerød fernisering d. 19. august 2023 kl. 14-16 og i den forbindelse Åbne Døre lørdag d. 2. sep. og søndag d. 3. sep. kl. 11-17 på hjemmeadressen Grønnevang 370, 3250 Gilleleje. Gallerinavn Bech/Rudbeck Art.