Maiken Buchwald

Maiken
Buchwald
Kunstform:
Grafik, Maleri
Thorsvejen 1
Kikhavn
3390
Hundested

Jeg er uddannet reklametegner og illustrator fra Kunstindustriskolen i København (i dag Danmarks Designskole) tilbage i 70’erne. Men så greb livet mig med begge hænder (som livet jo gør, når man er ung), og da jeg efter tre årtier som magasinjournalist, hvor jeg især blev opslugt af alt det nye, der rørte sig på områderne sundhed, psykologi og personlig vækst – og hvor maleriet stort set var lagt på hylden.

For fire år siden valgte jeg så helt at droppe journalistikken for at få tid til det, jeg har opdaget giver mig den største frihed og glæde: At undervise i at skrive – og at male!

Jeg maler abstrakt figurativt og fortrinsvis med akryl på lærred, og for mig er farverne helt afgørende for et billedes udtryk. Jeg er overbevist om, at farver rummer energier, som påvirker os, og det er min erfaring, at farverne, når jeg maler, ofte vælger mig fremfor omvendt.

CV

Maiken
Buchwald

Jeg har udover min uddannelse modtaget undervisning på bl.a. Kunstskolen Spektrum, Holbæk Kunsthøjskole og Ærø Kunsthøjskole 

Jeg har bl.a. udstillet på de censurerede udstillinger Roskilde Åben (Roskilde kunstforening) og VK (Holbæk kunstforening) og medlem af Kvindelige Kunstneres Samfund, Kunst i Halsnæs, Kunstrunden og Frederiksberg Kunstnerlaug.

Få flere informationer på min hjemmeside.