Britt Salver

Britt
Salver
Atelier Britt Salver
Stubvænget 5
Godhavn
3220
Tisvildeleje

Mennesker, naturen og cyklen er mine foretrukne motiver. Mit udtryk er både naturalistisk og abstrakt. Mit budskab er livsglæde med plads til omtanke, eftertænksomhed, sanselighed og poesi.

Jeg foretrækker at arbejde i serier om et overordnet tema.

I 2022 arbejdede jeg med SKOVEN, sådan rent konkret og drømmeagtigt, både i maleri og grafik.

I 2023 begyndte VANDET at melde ind. Jeg arbejder stadig med over-fladen og under-fladen. Stentøj, grafik og maleri.

Måske afledt af tidsånden og arbejdet med mennesker, skov og vand, begyndte mine tanker at kredse om begrebet balance. Det har fået mig til at skabe mere abstrakte udtryk i både maleri, grafik og skulptur.

Mine værker er oftest akrylmaleri, grafik og skulptur . Akvarel, tegning og collage byder sig også til. Et værk kan være et mix af forskelligt. Inspiration henter jeg i livet og verden omkring mig, i egne fotos og blandt mennesker.

ANSIGTER har været i fokus gennem alle årene i mit maleri. Børneansigter og kvindeansigter. Et ansigt bærer så mange spor. Forandring er der dog kommet til, fordi grafikken er blevet en væsentlig del af mine udtryk.

CYKLEN er et konstant tema for mig. Cykelkort, kort med cykelruter, bruger jeg som baggrund for dejlige cykelpiger, som males med akryl. Hvert værk er unikt. Sidste serie af akrylmalerier med cykelpiger er Golden Moments. Kvinder som cykler er mit yndlingsmotiv i cykelverdenen. Dog finder børn og mænd også vej i min kunstverden. I dag er det IN at cykle, fordi det er sundt og miljøvenligt. Jeg har altid elsket at cykle! Sansebombardementet, friheden, vinden i med- og modvind - nyder det til fulde.

KVINDEN som motiv for skulptur fascinerer mig. Croquistegning er mit udgangspunkt for at forme i leret. At iagttage mennesker er en evig kilde til inspiration.

Abstraktioner sniger sig ind, uanset hvilket tema jeg arbejder med, men fokus er det mere genkendelige udtryk.

For mig er det en evig proces at skabe et kunstværk, jeg er helt opslugt, og jeg er så godt tilpas i processen, også når det er svært. 

2024

Mine værker udgør tilsammen en broget buket af alt jeg kan.

Kom og pluk !

Kærlig hilsen og velkommen i "min have"

Britt

 

 

 

CV

Britt
Salver

Uddannet lærer, billedkunst, dansk og engelsk

Billedkunsten har altid været MIT FAG

Udstillinger: Kunstforeninger, kunstnersammenslutninger, institutioner, kunstmesser, private gallerier og firmaer, censurerede udstillinger i Hillerød og Roskilde, hvor jeg fik en pris.

Medlem af Kunstrunden Nordsjælland

Artmoneykunstner www.artmoney.org

Repræsenteret i bogen 101 kunstnere 2013

Repræsenteret på European Art Museum, Udby Kro

Medlem af Kunstrunden Nordsjælland

Medlem af sammenslutningen 3220ARTS&CRAFTS

Medlem af Heartartworldwide