Britt Salver

Britt
Salver
Kunstform:
Grafik, Maleri, Skulptur
Atelier Britt Salver
Stubvænget 5
Godhavn
3220
Tisvildeleje

Mennesker, naturen og cyklen er mine foretrukne motiver. Mit udtryk er både naturalistisk og abstrakt. Mit budskab er livsglæde med plads til omtanke og eftertænksomhed og poesi.

Jeg foretrækker at arbejde i serier om et overordnet tema. I 2022 arbejdede jeg med SKOVEN, sådan rent konkret og drømmeagtigt. I 2023 begyndte VANDET at melde ind. Jeg arbejder stadig med over-fladen og under-fladen. Mine værker er akrylmaleri, grafik og skulptur . Akvarel, tegning og collage byder sig også til. Et værk kan være et mix af forskelligt. Inspiration henter jeg i egne foto, i verden omkring mig og blandt menensker.

ANSIGTER har været i fokus gennem alle årene. Børneansigter og kvindeansigter. Et ansigt bærer så mange spor. 

CYKLEN er et konstant tema for mig. Cykelkort, kort med cykelruter, bruger jeg som baggrund for dejlige cykelpiger, som males med akryl. Hvert værk er unikt. Sidste serie af akrylmalerier med cykelpiger er Golden Moments. Kvinder som cykler er mit yndlingsmotiv i cykelverdenen. Selvfølgelig finder børn og mænd også vej i mine værker. I dag er det IN at cykle, fordi det er sundt og miljøvenligt. Jeg har altid elsket at cykle, jeg nyder at bevæge mig.

KVINDEN som motiv for skulptur fascinerer mig. Croquistegning er mit udgangspunkt for at forme i leret. Iagttagelser hvor jeg færdes påvirker også mine udtryk. 

Abstraktioner sniger sig ind, uanset hvilket tema jeg arbejder med, men fokus er det mere genkendelige udtryk.

For mig er det en evig proces at skabe et kunstværk, jeg er helt opslugt, og jeg er så godt tilpas i processen, også når det er svært.

 

 

 

 

CV

Britt
Salver

Uddannet lærer, billedkunst, dansk og engelsk

Billedkunsten har altid været MIT FAG

Udstillinger: Kunstforeninger, kunstnersammenslutninger, institutioner, kunstmesser, private gallerier og firmaer, censurerede udstillinger i Hillerød og Roskilde, hvor jeg fik en pris.

Registreret artmoneykunstner www.artmoney.org

Repræsenteret i bogen 101 kunstnere 2013

Repræsenteret på European Art Museum, Udby Kro

Medlem af Kunstrunden Nordsjælland

Medlem af sammenslutningen 3220ARTS&CRAFTS

Medlem af Heartartworldwide