Britt Salver

Britt
Salver
Kunstform:
Grafik, Maleri, Skulptur
Atelier Britt Salver
Stubvænget 5
Godhavn
3220
Tisvildeleje

Mennesker, naturen og cyklen er mine foretrukne motiver. Mit udtryk er genkendeligt, min stil også, håber jeg. Mit budskab er livsglæde med plads til omtanke og eftertænksomhed og poesi.

Jeg foretrækker at arbejde i serier om et overordnet tema. I 2022 arbejder jeg med SKOVEN, sådan rent konkret og drømmeagtigt. Det er og bliver værker i akrylmaleri og grafik som er mine mest anvendte materialer. Akvarel og tegning indgår i forarbejderne. Skulptur er også med. Et værk kan være et mix af forskelligt. Egne fotos er ofte en del af oplæg til et tema, et værk.

ANSIGTER har været i fokus gennem alle årene. Børneansigter og kvindeansigter. Et ansigt bærer så mange spor. 

CYKLEN er et konstant tema for mig. Cykelkort, kort med cykelruter, bruger jeg som baggrund for dejlige cykelpiger, som males med akryl. Hvert værk er unikt. Sidste serie af akrylmalerier med cykelpiger er Golden Moments. Kvinder som cykler er mit yndlingsmotiv i cykelverdenen. Selvfølgelig finder børn og mænd også vej i mine værker. I dag er det IN at cykle, fordi det er sundt og miljøvenligt. Jeg har altid elsket at cykle.

KVINDEN som motiv for skulptur fascinerer mig. Croquistegning er mit udgangspunkt for at forme i leret. Iagttagelser hvor jeg færdes påvirker også mine udtryk. 

Abstraktioner sniger sig ind, uanset hvilket tema jeg arbejder med, men fokus er det mere genkendelige udtryk.

I 2021 arbejdede jeg med landskabet omkring mig, der hvor jeg cykler og går tur. At bevæge sig, at mærke sin krop er godt for vi mennesker, så her blev også dansemalerier et udtryk. Begge motivverdener er jeg ikke færdig med. Naturen har altid været min ven.

For mig er det en evig proces at skabe et kunstværk, jeg er helt opslugt, og jeg er så godt tilpas i processen, også når det er svært.

 

 

 

 

CV

Britt
Salver

Uddannet lærer, billedkunst, dansk og engelsk

Billedkunsten har altid været MIT FAG

Udstillinger: Kunstforeninger, kunstnersammenslutninger, institutioner, kunstmesser, private gallerier og firmaer, censurerede udstillinger i Hillerød og Roskilde, hvor jeg fik en pris.

Registreret artmoneykunstner www.artmoney.org

Repræsenteret i bogen 101 kunstnere 2013

Repræsenteret i European Art Museum Udby Kro

Medlem af Kunstrunden Nordsjælland

Medlem af sammenslutningen 3220ARTS&CRAFTS