Børge Rask Olsen

Børge Rask
Olsen
Kunstform:
Maleri
artdanmark.dk
Solhøj 13
2990
Nivå

Billedkunstner-musiker-iværksætter og virksomhedsleder, i 60’erne rejste Børge til Sverige og arbejdede nogle år som musikker på flere kendte spillesteder, et arbejde som medførte en del rejser og arbejde på unormale tider i døgnet.

Lysten som iværksætter satte ham ind i en spændende udvikling med automatiske bilvaskeanlæg, et stort arbejde som også førte ham frem som skandinavisk virksomhedsleder i rigtigt mange år.

Børge flyttede derefter tilbage til Danmark og et nyt projekt med udvikling af ”BakeOf” brød og kager til servicestationer og supermarkeder som vi kender det i dag, men så skulle arbejdslivet også have været noget mere afslappet derefter.

Nu skulle mere af tiden bruges på at dyrke haven og få tid til at udvikle malekunsten noget mere, men så pludseligt i 2007 kom iværksætteren igen op i ham og Art Danmark Galleri blev startet i Gallerierne Shopping Center i Hillerød, det blev igennem 9 år et meget populært sted at udstille for andre kunstnere fra både Danmark og mange andre lande i verden.

Årene som Galleriejer var fantastiske, de permanente kunstnere sammen med mere end 400 gæstekunstnere lavede hver måned en meget velbesøgt ny udstilling af flotte kunstværker, og rigtigt mange kunstnere har videreført deres store interesse for mange kunstarter.

Art Danmark Galleri lukkede i 2016 og Børge har nu valgt at nøjes med at udstille sine egne billeder, som ofte er abstrakte eller begrænset naturalistiske, meget eksperimenterende med mange forskellige effekter og ofte ligger der gengivelser fra hans mangeårige oplevelser skjult i billederne, Børge nyder at slappe af med at lege med former og farver.

CV

Børge Rask
Olsen