27. aug 2022
- 11. sep 2022
11:00
-17:00
Fællesudstilling på Marienlyst Slot

I år holdes fællesudstillingen igen på det smukke Marienlyst Slot i Helsingør.
Fællesudstillingen er en særlig begivenhed, hvor hver kunstnerne, der deltager i årets kunstrunde præsenteres med et værk. Det er naturligvis kun en lille smagsprøve på den enkelte kunstners arbejde, men alligevel en fornemmelse af hvad hver kunstner står for.

Du får en enestående mulighed for at få et samlet overblik over hvilke kunstnere, der kan besøges på årets ÅBNE DØRE og hvad der rører sig i den nordsjællandske kunstscene netop nu.

Benyt denne mulighed for at danne dig et indtryk af Kunstrunden som helhed og udvælge de kunstnere eller den region, som du har lyst til at besøge denne gang.

Kunstrunden en tradition, det er 13. gang at den giver den anledning til en tur rundt i det nordsjællandske landskab, for at besøge de mange nordsjællandske kunstnere og opleve den største samlede udstilling af nordsjællandsk kunst. Kunstrunden Nordsjælland har godt 100 censurerede kunstnere som medlemmer - i år deltager 87 af dem på Fællesudstillingen og i ÅBNE DØRE.

Kig forbi til ferniseringen, se mangfoldigheden hos Kunstrunden Nordsjælland og få en snak med en af de mange kunstnere der møder op denne dag.

Fernisering lørdag d. 27. august kl. 14-16.

Åbningstale ved kunsthistoriker Tom Jørgensen.

Kunstrundens ÅBNE DØRE løber af stablen 3. + 4. september 2022 kl. 11-17 begge dage

PRIS: Fri entré
STED: Marienlyst Allé 34, 3000 Helsingør
ARRANGØR: Kunstrunden Nordsjælland