Christina Christiansen

Christina
Christiansen
Kunstform:
Akvarel, Maleri
Galleri CC
Håndværkervangen 21
Slangerup
3550
Slangerup

Christina kendetegn som billedkunstner er livsglæde og høj energi. Yndlingsmotiverne er skæve huse, danserinder, landskaber, blomster, fugle og sjove figurer.  Motiverne leger hun med både figurativt og abstrakt.

 

Passionen for at udforske motiver stilarter materialer og teknikker – får Christina frit løb for som underviser. Hun var den første i Danmark der byggede online maleskoler, og har undervist over 3.000 kursister. Få dig en smagsprøve med 5 dages gratis adgang til dette kursus 

I 2010 blev Christina kunstner og underviser på fuld tid. Hun har udstillet på mange messer og kunstforeninger og udfører både små og store bestillingsarbejder – det største bestillingsarbejde består af 25 store værker med skæve huse og kan opleves i Egedal Sundhedscenter, hvor mange af malerierne hænger i offentlige rum i reception opholdsrum og gangarealer.

Hun er fast tilknyttet Gallery ArtTour i Hillerød, Helsingørgade 29. 

Se åbningstider og hvornår Christina er i galleriet

Ønsker du – din arbejdsplads eller en Kunstforening du repræsenterer at få personlig fremvisning af Christina? Er hendes private atelier åben i efter aftale og her kan du se kommende udstillinger messer og events. 

CV

Christina
Christiansen