KAREN LINDBERG
Nr. 23
Akvarel, Maleri

DELTAGER I ÅBNE DØRE 2021.

Inspirationen til akvarellerne finder jeg mange steder. I mine omgivelser, som kan være den dejlige hjemlige Nordsjællandske natur eller fra ferierejser i udlandet. Andre akvareller er lavet hjemme efter fotos eller egne skitser af mennesker, dyr og blomster. Her arbejder jeg let og flydende. Akvarellen er min foretrukne medie, da dens lethed og flygtighed er til stadig inspiration.
UDDANNELSE/KURSER

Karen Lindberg er uddannet på Kunsthåndværkerskolen af bl.a. Isbrand og Agnes Boertmann. I mange år var der ikke tid til at male, men i 1981 tog hun igen fat på at udvikle sine kunstneriske evner, denne gang hos Grethe Fristrup og Marianne Tillge-Rasmussen og senere hos Josef Salamon. I 2014 var hun på kursus hos Jean Haines i England for at lære om atmosfærisk akvarel. Karen Lindberg er medlem af Gribskovmalerne og Nordisk Akvarelselskab og får også her inspiration gennem deres sammenkomster og arrangementer.

UDSTILLINGER

I gennem 30 år har hun deltaget i udstillinger bl.a. i Helsinge Kulturhus, Pyramiden i Gilleleje, Espergærde Bibliotek, Herlev Bibliotek, Thoruplund, Støberihallen, Helene Centeret og Fyrgården i Hundested. Censurerede udstillinger i Nordens Hus Reykjavig i Island, Helsinki, Hillerød Kunstdage og Roskilde åben, samt i mange institutioner, i skoler og private firmaer.

ANDET

I vintersæsonen undervise jeg i tegning og akvarel for FOF-Nordsjælland. www.fof-nordsjaelland.dk

KONTAKT
UDSTILLINGSSTED:
Bymose Park 51, 3200 Helsinge

ØVRIG KONTAKT
Mobil: 2515 9003
Email: karen.akvarel@gmail.com
ÅBNINGSTIDER:
Ring 2515 9003- så laver vi en aftale

GPS:
N 56° 0' 52.326''
E 12° 12' 41.752799999928''