Forårets begivenheder AFLYST!
🔴 NB!
På grund af Corona-situationen er Kunstrunden Nordsjælland, som så mange andre, nødt til at erkende at Fællesudstillingen på Marienlyst Slot (23/4-3/5) og de Åbne Døre hjemme hos kunstnerne (2/5-3/5), ikke kan gennemføres her i foråret.

Kunstrunden Nordsjælland havde ellers lagt op til en opskalering af foreningens aktiviteter i 2020 med Åbne Døre både i forår og efterår.

På depot står nu 6 paller med kataloger og postkort, og venter på at kunne komme ud til kunstinteresserede i hele det store område.

Kunstrundens bestyrelse afventer situationen, før end der træffes beslutning om der kan laves tiltag i løbet af sommeren, som erstatning for forårets begivenhed, og for at hjælpe foreningens 110 kunstnere, der som så mange andre små virksomheder er ramt hårdt af situationen.

Mange af kunstnerne er også små virksomheder, der falder udenfor regeringens hjælpepakker p.g.a. for lav omsætning m.v., men den lille indtægt kan sagtens være et eksistensgrundlag. Derfor håber bestyrelsen at publikum vil bruge facebook- og hjemmeside til at holde sig orienteret om Kunstrunden og kommende tiltag. Alle foreningens kunstnere kan naturligvis kontaktes HELE året, kontaktoplysninger og info om de enkelte kunstnere kan findes på hjemmesiden og i kataloget.

Kataloget med de 110 Nordsjællandske kunstnere kan i elektronisk form ses og downloades fra både hjemmeside og facebook. Så snart det bliver muligt, og verden åbner lidt op, vil katalogerne i trykt form blive distribueret til turistbureauer, biblioteker, kulturinstitutioner m.v.

HENT KATALOGET HER:
AKTUELT