LISBETH SONNE

"Lisbeth er en spændende kunstner, der har fundet sine helt egne former for udtryk. Hun arbejder i såvel malerier som kunstfotos og bevæger sig mellem det figurative og det abstrakte. Det genkendelige og det udfordrende for beskuerens virkelighed. Hun lader oplevelsen og tolkningen stå åben i sine billeder. Tolkningen kommer til at afhænge af beskuerens egen sindsstemning. Hun skaber kunst, som folk husker, stopper op og undres over, det sætter et eller andet i gang.
Hun arbejder helt klart med at bryde fotografiet som et dokumentarisk medie, så fotografiet kan vise følelser og fortælle eventyret og budskabet i kunstværket bredere ud af billedet.
Lisbeth Sonne har arbejdet med levende billeder og hendes fotokunst, er en videreført indre energi, til at få sine foto levendegjort.
Hun arbejder især med bemalede fotografier for at skabe et større univers i netop det fotografiske udtryk og ved at sammensætte foto lag på lag, giver det en ny og anderledes virkelighed.

Hendes malerier kan godt være forskellige i deres udtryk, men fælles er de skrøbelige, fremmedartede, ikonet i næsten alle kunstværker er næsten altid intetkønslignende skikkelser, som også går igen i hendes kunstfotos. Skikkelser der bevæger sig gennem fantasifulde, til tider abstrakte landskaber og man fornemmer en tidsløshed i hendes kunstværker."
Af Kirsten Sommer Kunstavisen
UDDANNELSE/KURSER

2004 Cand pæd i alm Pædagogik.

1997 Exam pæd. i medie-og informationskundskab.

1987 Årskursus indenfor foto/ dias/ videoproduktion.

Danmarks Pædagogiske Universitet


UDSTILLINGER

Diverse kunstforeninger, gallerier og kulturhuse samt Hillerød censureret 2017.

.

ANDET

Åbnede i 2012 Galleri Tibirke et 150 m2 stort galleri, hvor jeg udstiller permanent og inviterer gæsteudstillere med.

Har igennem 10 år undervist i levende billeder på DPU.

KONTAKT
UDSTILLINGSSTED:
Bisp Absalonsvej 2, 3300 Frederiksværk

ØVRIG KONTAKT
Mobil: 20145420
Email: lsonne@mail.tele.dk
Website: www.galleritibirke.dk
ÅBNINGSTIDER:
Se hjemmesiden

GPS:
N 56° 1' 3.80316''
E 12° 3' 3.52728000018''